Muzyk wypuścił na rynek specjał zwany "T-Bone's Famous", sos do barbecue słodko-pikantnym smaku. Jak zapewnia Peres, płynna przyprawa, w skład której wchodzi między innymi cebula, czosnek i chilli, sprawdza się doskonale na żeberkach, karkówce i stekach.
W najbliższych miesiącach do sprzedaży trafi również ostra wersja sosu. Jak wyjaśnia Peres, do produkcji kulinarnego specjału skłoniło go wieloletnie zamiłowanie do gotowania.
"Kiedy byłem dzieckiem i mieszkałem w Jacksonville na Florydzie, mój dziadek gotował dla marynarki wojennej - wspomina muzyk. - Zawsze przygotowywał w kuchni coś dobrego, co wzbudziło we mnie pragnienie nauczenia się, jak gotować. Kiedy doprowadziłem do perfekcji mój przepis na żeberka i karkówkę, postanowiłem, że pora opracować własne sosy".
Jakież to proste...
A więcej na temat kulinarnych specjałów Peresa dowiedzieć się można pod adresem Tbonesfamous.com.