Alicia Keys w Polsce chce żelek i wody. ZDJĘCIA
1 W jednym z wywiadów Alicia Keys przyznała, że jej sposobem na utrzymywanie nadwerężonego śpiewaniem gardła w nieskazitelnym stanie jest napój, który powstaje po rozpuszczeniu żelek w gorącej wodzie. Żelki muszą być wegańskie, ponieważ Alicia Keys nie je mięsa, jaj, ani nabiału
Newspix / Andy Martin Jr.
2 Kucharze już pracują nad specjalnym zestawem dań dla gwiazdy wieczoru. Na menu złożą się wyłącznie ryby oraz organiczne owoce i warzywa. Do potraw podawany będzie chleb Ezechiela. Szef kuchni Krzysztof Rabek, który czuwa nad nad tymi pracami zapowiedział, że menu zaskoczy Alicię Keys
Newspix / Andy Martin Jr.
3 Zaproponowanym przez polskich kucharzy daniom towarzyszyć będą wybrane przez artystkę napoje – przede wszystkim zapas wody artezyjskiej z położonej na samym środku Oceanu Spokojnego wyspy Viti Levu w archipelagu Fidżi, niesłodzone mleko migdałowe i organiczna woda kokosowa
Newspix / Andy Martin Jr.
4 Jak podkreślają organizatorzy polskiego koncertu organizowanego w ramach trasy koncertowej "Set The World On Fire", artystka nie ma gwiazdorskich, ekstrawaganckich wymagań. Wyraźnie jednak określiła swoje potrzeby co do serwowanych jej potraw i napojów
Newspix / Andy Martin Jr.
5 Alicia Keys w połowie kwietnia zakończyła amerykańską część trasy koncertowej promującej album "Girl on Fire". W sobotę, w Liverpoolu rozpocznie tourne po Europie. W Poznaniu podziwiać ją będzie nawet 25 tys. osób
Newspix / Andy Martin Jr.