– Można powiedzieć, że Bryan Adams żywi się sam – komentuje Mateusz Pawlicki z Prestige MJM. – Do Poznania przyjedzie jego catering na czele z osobistym kucharzem. Jako organizator otrzymujemy jedynie listę produktów, które musimy zakupić. Konieczne jest także przygotowanie odpowiedniej kuchni. Pomieszczenie kuchenne musi zawierać 15 stołów, dwa zlewy kuchenne, trzy stojące lodówki, zamrażarkę otwieraną do góry, a także jedną skrzynię z lodem, która pomieści około 200 kilogramów lodu.

Reklama

Poza tym, organizator musi zakupić takie składniki: świeży imbir, ananas, kiść czerwonych winogron, cytryny, limonki, miód organiczny, masło orzechowe organiczne, masło migdałowe organiczne, surowe migdały, orzechy włoskie, rodzynki, suszona żurawina, cytrynowe ciasto biszkoptowe, ciasto marmurkowe, cała gama owoców czy dwa litry soku żurawinowego. Do tego między innymi pięć butelek dobrej jakości czerwonego francuskiego wina i tyle samo butelek białego wina, a także 36 butelek piwa Corona lub Heineken.

Bilety kosztują 189, 299 i 699 złotych i można je nabywać za pośrednictwem strony Imprezyprestige.com oraz w sieci sprzedaży Ticketpro.