Grażyna Łobaszewska bez zaskoczeń

| Aktualizacja:

Debiutowała na Festiwalu Piosenki Radzieckiej w Zielonej Górze w roku 1971 roku, a teraz, po latach przerwy Grażyna Łobaszewska powraca z nowym materiałem.

wróć do artykułu
  • ~rps
    (2012-09-23 22:17)
    dawno nie czytałem tak bzdurnej recenzji. Ta pani chyba w ogóle nie zna się na muzyce albo jest głucha
  • ~asia
    (2012-09-29 19:07)
    zgadzam się z moim przedmówca. Przepływamy jest po prostu super, a Pani Grażyna wyjątkowa. Pozostali muzycy zresztą też.
  • ~b.b
    (2012-09-30 09:31)
    I pomyśleć że ktoś za Takie wypociny bierze pieniądze...
  • ~agnieszka
    (2012-09-30 20:56)
    Popieram przedmówców :) płyta cudowna, a pani recenzentka się trozkę pomyliła. Ja jestem nowym fanem Łobaszewskiej własnie dzięki tej płycie :D
  • ~Ida
    (2012-10-14 12:34)
    Jak dla mnie płyta znakomita, dołączam do rzeszy nowych fanów i czekam na koncert we Wrocławiu. Pozdrawiam recenzenta, bez obaw, następna recenzja będzie bardziej trafiona, ale proszę pamiętać o przesłuchaniu płyty.
  • ~Jarek
    (2012-10-29 21:40)
    Recenzentce wybaczam. Ma prawo do opinii. Tak jak ja mam prawo. Grażyna Łobaszewska żyje i pracuje we własnym tempie i na własnych warunkach. Wszyscy nie muszą jej kochać, ale zapewniam, że ma coraz to nowych wielbicieli. Wiem to, bo testuję na nich Jej nowe piosenki :-)
  • ~Agnieszka S-K
    (2013-01-13 13:36)
    Pani Grazyno!
    Kocham Pani głos, talent, niczym nie wymuszona autentycznosc. Od kilku dni, dokładnie od momentu gdy zakupilam Pani płytę, nie przestaje jej słuchać delektujac sie każdym utworem.
    GRATULUJE !!!
  • ~Katarzyna
    (2013-03-19 03:03)
    Nie zgadzam się z przedmówcą, ale te słowa kieruje do wszystkich - tylko nie do przedmówcy, gdyż NIE USŁYSZY -...- BO TO ON (!) JEST GŁUCHY - !!!
    Do tego nie ma pojęcia o muzyce.
    Pozdrawiam wszystkich fanów Grażyny Łobaszewskiej - !!!

Może zainteresować Cię też: