Materiał zarejestrowano podczas koncertu gwiazdy w londyńskiej O2 Arenie. Za reżyserię show odpowiadają William Baker i Marcus Viner.


Oto tracklista:
"The Birth of Aphrodite intro"
"The One"
"I Believe In You"
"Cupid Boy"
"Spinning Around"
"Get Outta My Way"
"What Do I Have to Do"
"Can't Get You Out Of My Head"
"In My Arms"
"Looking for an Angel"
"There Must Be An Angel"
"Love At First Sight"
"If You Don't Love Me"
"Better The Devil You Know"
"Better than Today" "
Put Your Hands Up"
"Million Dollar Intro"
"On A Night Like This"
"All The Lovers"